Om oss

  Vi hjälper dig till lönsamma offentliga affärer. Enklare.

  Vi ger dig full service i dina offentliga affärer. Vi är affärsdrivande jurister, ekonomer, kommunikatörer och projektledare. Genom vår specialisering har vi skaffat oss unik expertis som är svår att kopiera.

  Vi är experter inom upphandlingsjuridik, affärsutveckling och kommunikation. Vi erbjuder enkla och kostnadseffektiva lösningar för anbudsgivare i offentliga och privata upphandlingar.

  Vi jobbar både operativt och rådgivande.

  Våra Medarbetare

  Christian Wollin
  Johan Sunnvius
  Per Hammarstedt
  Vill du jobba med oss?

  Offentlig upphandling är komplext. Men vi tar hand om byråkratin och det som är besvärligt. Du som kund får det enklare och kan fokusera på affären i anbudet! Mig når du på telefon +46 (0)70 512 05 40 eller med e-post på christian.wollin@b2grc.com!

  Genom företagsledande positioner har jag utvecklat expertis för att förädla och bygga organisationer med säljkraft. Jag leder och driver säljprocesser mot både privata och offentliga kunder för att ta affärer! Du når mig på telefon +46 (0)8 594 122 93 eller med e-post till johan.sunnvius@b2grc.com!

  Det som fascinerar mig främst med juridiken är dess praktiska effekter. Juridik är ständiga överväganden och i affärer handlar det om att känna av när det är dags att sätta ner foten för att nå det resultat man önskar. Mig når du på telefon +46 (0)70 394 36 41 eller med e-post till per.hammarstedt@b2grc.com!

  Är du en prestigelös juridiknörd som älskar offentlig upphandling? Just nu har vi inget jobb att erbjuda, men vi tror att det väntar stora saker runt hörnet och tar gärna emot din spontanansökan!